Siirry suoraan sisältöön

Graafinen suunnittelu

Teen tilauksesta monenlaisia kuvituksia mm. markkinointiin, opetuksen tueksi ja lahjakäyttöön. Ne voivat olla tekstiä kuvittamaan tarkoitettuja piirroksia, satukuvia, tiedotteissa seikkaileva maskottihahmo tai yksittäinen muotokuva henkilöstä tai lemmikistä. Käytän aina aiheen ja käyttötarkoituksen mukaan sekä perinteisiä käsin käytettäviä kuin digitaalisiakin menetelmiä.

Alla olevista linkeistä löytyy tarkempaa tietoa tekemistäni kuvitusprojekteista. Niiden lisäksi lisää esimerkki töitä löytyy portfolion puolelta.

Kuvitus pipoon yksityiselle lasketteluryhmälle.

Tutustu kuvitusprojekteihin:

Postikorttikuvituksia
Aitopilatekselle

Tunnekorttikuvituksia
lasten kanssa työskentelyyn

Oppikirjakuvituksia
Savonian Muotoilulle

Taitan lehtijuttuja ja mainoksia, suunnittelen logoja ja yritysilmeitä, teen laajemman visuaalisen ilmeen esimerkiksi tapahtumaa, mainoskamppaniaa tai tuotetta varten.

Alla olevista linkeistä löytyy tarkempaa tietoa tekemistäni taittoprojekteista. Niiden lisäksi lisää esimerkki töitä löytyy portfolion puolelta.

Harjoitustyö dvd kannet kuvitellulle elokuvalle.

Tutustu logo- ja taittoprojekteihin:

Banderollit Ingmanedulle

Lehtijuttujen taittoa
Opintomaailmaan

Logo ja yritysilme
EF Voicelle

Suunnittelen ja toteutan WordPress pohjaisia nettisivuja. Tarvittaessa hoidan myös jo olemassa olevien sivujen ilmeen uudistamisen ja sisällön päivityksen. Esimerkkinä töistäni oletkin jo tutustumassa itse rakentamiini kotisivuihini. Lisäksi olen tehnyt asiakastyönä koulukaverini kanssa näyttötyönä opiskelun aikana galleriasivut edesmenneelle taitelija Mikko Valtoselle.

Mikko Valtosen perikunnan tilaamiin sivuihin voit tutustua tästä >>

Etusivu mikkovaltonen.com sivustolta.

Toteutan digitaalisesti 2D animaatioita. Teen logo- sekä hahmoanimaatiota ja liikegrafiikkaa eli esimerkiksi liikkuvia logoja nettisivuille, pieniä GIF animaatioita somea varten ja lyhyitä videoita mainosnäytöille.

Teen myös tuotemyyntiä ja työpajoja.
Tutustu muihin palveluihin tästä >>

Haluatko nähdä lisää töitäni?
Ihastu portfolion sisältöön tästä >>

Kiinnostuitko tilaamaan?