Siirry suoraan sisältöön

Tuotemyynti

Tapahtumamyynti

Kierrän ympäri Suomea erilaisissa sarjakuviin ja käsitöihin keskittyvissä tapahtumissa myymässä tuotteitani. Pidän myös satunnaisesti popup myyntipöytiä Kuopion alueella. Seuraavat tapahtumat, joihin olen menossa löytyvät blogista.

Valikoimastani löytyy tekemiäni sarjakuvia, postikortteja ja tarroja.

Jälleenmyynti

Sarjakuvistani Pikku-Otuksen päivä ja Every Drop of Magic ovat saatavilla netin kautta Booky.filtä, Puolenkuun Peleistä ja Turun Sarjakuvakaupasta. Tampereelta ne voi ostaa kivijalkaliikkeestä Laukontorin Antikvariaatista.

Etsin jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä kaikille tuotteilleni.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää >>

Redbubble

Tekemilläni kuvituksilla somistettuja monenlaisia tuotteita voi tilata Redbubblesta. Sieltä saa mm. paitoja, huppareita, magneetteja ja kasseja. Jokaisesta tilatusta tuotteesta tulee provisio palkkio kuvan käytöstä suoraan minulle. Redbubble hoitaa tuotteiden painatuksen ja toimituksen.

Etsy

Myyn omia tuotteitani suoraan verkkokauppa Etsyn kautta. Valikoimasta löytyy tekemiäni sarjakuvia, postikortteja ja tarroja. Pidän nettikauppaa auki vain satunnaisesti. Jos haluat ostaa jotakin silloin kun se on kiinni, otan tilauksia vastaan myös suoraan sähköpostitse tai someviesteillä.

Etsitkö tuotteita omalla uniikilla kuvituksella?
Tutustu graafiseen suunnitteluun tästä >>

Haluatko tietää lisää Nam-Ke Productionin taustasta?
Lue yrityksen tarina tästä >>

Haluatko ostaa tuotteita?