Siirry suoraan sisältöön
Zine Fest Helsinki 2022 mainos
Etusivu » Blogi » Helsingin sarjakuvafestivaalit ja uusi sarjakuvazine

Helsingin sarjakuvafestivaalit ja uusi sarjakuvazine

  • tehnyt

Olen Zinefestin puolella myyntipöydän ääressä ensi lauantaina 10.9.2022 Helsingin sarjisfestareilla!
Festareilla julkaistaan uusi antalogia sarjiszine Plenty (Body Politcs), jossa olen yksi kuudesta tekijästä. Sitä voi ostaa pöydältäni muiden tuotteideni lisäksi.

Minut pyydettiin Plenty sarjisprojektiin mukaan kesällä, kun yksi taiteilijoista joutui jättämään sen. Tiukka aikataulu ja surulliset tapahtumat omassa elämässäni, tekivät sarjakuvan teosta vaikeaa, mutta ehdin tehdä sen ajoissa. (Kiitos ystäväni editointi avun!)

Valitsin aiheeksi vammaisuuden, koska halusin kertoa jostain itselleni tärkeästä ja tehdä jotain muiden taiteilijoiden aiheista poikkeavaa. Koska itselläni ei ole vammaa, voin kertoa tarinan vain omasta näkökulmastani henkilökohtaisena avustajana. Toivottavasti sarjakuvani tuo esille vammaisten joka päivä kohtaamia hankaluuksia ja avaa edes jonkun silmät näkemään asioita laajemmin.

Sarjakuva antologia on kokonaan englanniksi ja se julkaistaan vain fyysisenä kirjana. Julkaisen oman sarjakuvani kertoja tekstin myöhemmin omilla sivuillani sekä suomeksi että englanniksi. Tämä siksi että he, jotka eivät voi lukea sarjakuvakirjaa pääsevät tutustumaan edes siihen osuuteen netissä.