Ajankohtaista

By Nam-Ke / 4.9.2019

Helsingin sarjkuvafestivaalit 7. – 8.9.2019

Tiivistämö, Suvilahti, rakennus 5
Lauantai 10:30–19:00
Sunnuntai 10:30–18:00

Olen tuttuun tapaan myymässä tuotteitani Helsingin sarjisfestareiden Zine Festillä. Tällä kertaa olen siellä myös kunniavieraana! Olen kyllä ihan normaalisti myyntipöytäni ääressä suurimman osan ajasta, mutta osallistun myös kahteen Zine Festin paneeliin muiden kunniavieraiden kanssa. Ensimmäinen on kunnivieraiden haastattelu lauantaina klo 13:30-15 (oma osuuteni alkaa klo 14) ja toinen Tunneilmaisu sarjakuvissa -kunniavieraspaneeeli on sunnuntaina klo 14-15. Tarkempaa tietoa Zine puolen lavaohjelmasta löytyy täältä.

Sain myös uuden sarjakuvani valmiiksi ja julkaisen sen festareilla! Every Drop of Magic on ensimmäinen englanninkielinen julkaisuni. Se on fantasia tarina neljän ritarin saattotehtävästä, joka menee kammottavasti pieleen. Koko on B5 ja sivuja kaiken kaikkiaan 44. Hinta on vielä miettimättä, sillä haen valmit työt vasta huomennna painosta.

By Nam-Ke / 20.8.2019

Sarjakuvapaja Kuopion päääkirjastolla 23.08.2019

Vedän ilmaisen sarjakuvapajan Kuopion pääkirjastolla, yläkerrassa lastenosaston sarjakuvahyllyjen vieressä pe 23. syyskuuta klo 15-18. Se on osa Kuopio juhlii -kuukauden Taiteiden juhlaa. Kerron työpajan alussa vinkkejä sarjakuvien tekemiseen ja loppu aika piirretään rennosti sarjakuvia ja pienlehtiä.

Muistutuksena myös että Siilinjärven kansalaisopistolla opettamani sarjkuvahahmojen piirtämiseen kekittyvä kurssi alkaa kahden viikon päästä ti 3.9.2019
Sinne mahtuu vielä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!
Nam-Ke, esimerkki kuva toivekortin sisällöstä

By Nam-Ke / 20.8.2019

Pienlehtinäyttely Annantalolla 15.8.-6.9.2019

”Helsingin sarjakuvafestivaalit järjestää Annantalolla 15.8.-6.9.2019 nuorille suunnatun näyttelykokonaisuuden. Näyttelyssä järjestetään myös työpajoja ja luentaesityksiä kouluryhmille.

Sarjakuvafestivaalien teemat ovat tänä vuonna ympäristö, vaikuttava sarjakuva ja pohjoinen. Näyttely toivottaa osallistujat lukemaan, sillä ”Lukuseinälle” on valikoitu mm. zinejä, pienjulkaisuja ja vaihtoehtoista sarjakuvaa.” (sarjakuvakeskus.fi)

Minunkin tekemiä pielehtiä on esillä lukuseinällä 6.9.2019 asti. Käykäähän Helsingin suunnalla olevat katsomasssa ja lukemassa Helsinki – Sodankylä 24 h -näyttelyssä!

Nam-Ke, kuvitus, sarjakuva Syvyyden salaisuus kansi,

Syvyyden Salaisuus kansi

By Nam-Ke / 6.8.2019

Taidetori 8.8.-10.8.2019

Olen jälleen pitämässä sarjakuvapajaa Kuopion Taidetorilla. Paja on nonstoppina auki joka päivä klo 10-18. Tällä kertaa jokainen paja maksaa 2 € erikseen. Lippuja saa ostettua tapahtumasta. Tarjolla on myös esityksiä sekä kursseja lapsille ja koko perheelle. Lauantaina sieltä löytyy myös kaikille ilmainen touhurata! Festivaali järjestetään Puistokoululla ja Kulttuuriareena 44:lla Kuopion keskustassa.

Osallistun myös tapahtuman yhteydessä järjestettävään Feel Your Culture osuuteen, jossa esitellään tilattavissa olevaa kulttuuritoimintaa. Minulta voi esimerkiksi tilata sarjakuvapajoja, satutuokioita ja kasvomaalausta lapsille. Näistä kaikista tulee myös tarkempaa esittelyä tänne syksyllä tulevan sivu uudistuksen yhteydessä.

Valokuva sarjakuvapajan toiminnasta. Lapsia värittämässä sarjakuvaa.

By Nam-Ke / 10.7.2019

Siilfolk 15. – 20.07.2019

Olen Siilifolkin jokaisena päivänä pitämässä ilmaista sarjakuvapajaa lapsille ja myymässä samalla omia tuotteitani. Siilifolk järjestetään Siilinjärven keskustassa. Se on kansanmusiikkiin ja -tanssiin keskittyvä tapahtuma. Esitysten lisäksi sieltä löytyy paljon muuta toimintaa varsinkin lapsille sekä paikallisia käsityöläismyyjiä (joihin naapurikuntalaisena lukeudun itsekin).

Tapahtuma on joka päivä ilmainen aina klo 10-16. Iltaohjelmaan on ostettava liput erikseen. Olen itse paikalla aina vähintään neljään sekä mahdollisesti iltaohjelman aikana klo 18-20. Iltojen suhteen tilanne saattaa vielä muuttua, joten kannattaa seurata tilannetta Facebookin kautta. Päivitän tarvittaessa tarkempia aikatauluja sinne.

Porin sarjakuvafestivalit

By Nam-Ke / 6.6.2019

Väristyksiä 15.-16.06.2019

Menen myymään töitäni Nastolan Väristyksiä festareille. Tapahtuman teemana on sarjakuva ja se alkaa jo torstaina 13.06.2019 Nastolan vanhalla kunnantalolla. Sieltä löytyy paljon tekemistä mm. sarjakuva aiheisten pajojen ja paneeleiden merkeissä. Tapahtuma on maksuton.

Itse myyntitapahtuma on lauantaista sunnuintaihin 15-16.6.2019 klo 11-17
Myyntipöydältäni löytyy tuttuja sarjakuviani ja postikorttejani. Uutuutena tietenkin uusimmat koirakorttini!

Yksi kolmesta koira aiheisesta postikortista.

By Nam-Ke / 2.6.2019

Sarjakuvakurssit 2019-2020

Pidän jälleen viikonloppu sarjkuvakursseja Kuopion kansalaisopistolla. Tällä kertaa kursseja tulee kaksi. Syksyllä perusasioihin keskittyvä sarjakuvakurssi ja keväällä hahmojen suunnitteluun ja piirtämiseen keskittyvä kurssi. Molemmista löytyy lisää tietoa ja ilmoittautuminen alla olevista linkeistä. Molemmat kurssit on suunnattu 9-15 vuotiaille.

Sarjakuvakurssi 5.10.2019 – 6.10.2019, Kuopion kansalaisopisto
Sarjakuvahahmot -kurssi 1.2.2020 – 2.2.2020, Kuopion kansalaisopisto

Pidän myös ensimmäistä kertaa oman kurssin Siilijärjen kansalaisopistolla! Olen aijemmin käynyt opettamassa siellä muutaman tunnin sarjakuvaa kuvataideryhmälle ja nyt pääsen pitämään siellä oman lyhytkurssin. Kurssi keskittyy sarjaluvahahmojen suunnitteluun ja piirtämiseen. Se on suunnattu 13-17 vuotiaille. Tunteja on kaiken kaikkiaan kuusi aina tiistai iltaisin syyskuusta lähtien. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen löytyy alla olevasta linkistä.

#sarjishahmot #comics 3.9.2019 – 8.10.2019, Siilinjärven kansalaisopisto

Olen nauttinut sarjakuvien opettamisesta todella paljon ja se että pääsen tekemään sitä vielä enemmän ensi lukuaudella on aivan mahtavaa! Muistakaa ilmoittautua kursseille ajoissa. Paikkoja on vain rajoitettu määrä.

By Nam-Ke / 25.4.2019

Popcult Helsinki 2019

Marina Congress Center 11.-12.5.2019
lauantaina klo 10-19
sunnuntaina klo 10-17

Olen ensimmäistä kertaa myymässä taidekujalla Popcultissa!  
Taidekuja sijaitsee Marina Congress Centerin toisessa kerroksessa. Pöydältäni löytyy tekemiäni sarjakuvia, postikortteja ja muuta pientä kivaa. Työstän parhaillaan uusia koirakortteja, jotka tulevat ensi kertaa myyntiin! Teen myös joitakin uniikkeja kortteja pelkästään tätä tapahtumaa varten. Saatan jopa pitkästä aikaa tehdä taas fanarttia.

Alta löytyy kuva kujakartasta ja paikastani. Portaat sijaitsevat yläreunan suunnalla.
Olen myös menossa kesäkuussa myymään Väristyksiä festareille Nastolaan! Se on minulle täysin uusi tapahtuma, joten laitan siitä lisätietoja myöhemmin.

Aurinkoista kevättä! Nähdään Popcultin parissa.

Taidekujan kartta Popcult 2019

By Nam-Ke / 23.1.2019

Uutiskirje

Aloitin uutiskirjeen pitämisen sähköpostitse. Viestit sisältävät enimmäkseen tietoa tilauskuvitusten ja tilaussarjakuvien hyödyistä markkinoinnissa. Ne on suunnattu pääosin yritysten ja yhdistysten tarpeisiin, mutta kuka vain aiheesta kiinnostunut voi liittyä postituslistalleni. Laitan viestejä korkeintaan kerran kuussa.

Liity postituslistalleni tästä!

Lisäksi kotisivujeni tilaustyöt osiota on uudistettu. Sieltä löytyy nyt suuntaa antava hinnasto tilaustöille ja esimerkkejä tekemistäni tilauskuvituksista. Gallerian valokuvat ovat myös saaneet lisää sisältöä. Siellä on nyt mm. kuvia Värejä ja varjoja -näyttelystäni, jos et ehtinyt käydä katsomassa sitä viime marraskuussa Kuopiossa.

Tämän kevään tapahtumat, joihin osallistun, ovat vielä epävarmalla pohjalla. En valitettavasti saanut Tampere Kupliiseen pöytää ja odottelen nyt mahdollista peruutuspaikkaa sinne. Muiden tapahtumien kohdalla on paljon aikataulu kysymyksiä auki, joten ilmoitan niistä heti kun myyntipöytä ja muut asiat varmistuvat.

Värejä ja varjoja -näyttely

Värejä ja varjoja -taidenäyttely Kuopion pääkirjaston kahvilassa 2018.

By Nam-Ke / 7.12.2018

Joulumarkkinat

Jyväskylän Paviljonki 8.-9.12.2018
la klo 10-17
su klo 10-16

Olen myymässä jälleen tuotteitani Jyväskylän joulumarkkinoilla! Tällä kertaa tarjolla on myös uniikkeja käsintehtyjä postikortteja. Nämä markkinat ovat tämän vuoden viimeinen tapahtumani. Sen jälkeen on minunkin aika rauhoittua joulun viettoon ja lomailuun.

1 2 3 6